HOTEL BRITANNIA

Torvegade 24
DK-6700 Esbjerg

Tlf. +45 75 13 01 11



Kontakt vedr. booking

OM HOTEL BRITANNIA

Hotel Britannia blev etableret i 1965 af en gruppe aktive erhvervsfolk fra Esbjerg. Den lokale arkitekt Sottrup Jensen, blev valgt til opgaven og hentede stor inspiration fra SAS Royal i København. Hotellet blev også i lighed med SAS Royal næsten udelukkende møbleret med dansk møbelkunst fra Arne Jacobsen.

Hotellet åbnede med 39 værelser, restaurant, bar og selskabslokaler.

I 1973 overtog en driftig lokal erhvervsmand ved navn Tage Nyborg hotellet. Han gennemførte i 1989 en større tilbygning som betød, at hotellet nu havde 79 værelser, to restauranter og selskabslokaler.

DET NYE HOTEL BRITANNIA

I starten af 2000 køber nuværende ejer Eivind Dam Jensen Hotel Britannia. Hvilket betyder at hotellet ganske enestående har været på lokale hænder siden åbningen i 1965.

I 2007 påbegyndes en gennemgribende restaurering og udbygning. Inspireret af stedets traditioner og med et stilfuldt og elegant udtryk, er Hotel Britannia blevet genrejst, som en ny unik oplevelse i byens hjerte, og fremstår i dag med 108 værelser, 10 konference- og selskabslokaler.

Vi er et handicapvenligt hotel med elevator til alle etager og hele hotellet er tilgængeligt med kørestol.

Den gastronomiske front har også været i en rivende udvikling. Vores restaurant Brasserie B er indrettet med henblik på at være den ultimative destination for en aften ude, hvor kokken har fokus på detaljen. Morgenmad og søndagsbrunch tilbydes i et stilfuldt og afslappet miljø - ude som inde.

Det er vores mål at opfylde selv de mindste af dine ønsker, så du kan slappe af og blot se frem til et skønt ophold, hvor servicen er i top. Vi tror ikke, at større er bedre, vi tror, at mindre hoteller tilbyder et unikt personligt præg, der efterlader et varigt indtryk. Vi søger de små perler, der tilbyder ægte og enestående oplevelser.
Vi modtog bl.a. Loved by Guests Award 2018 af Hotels.com.

Reception

Helle Tingberg
+45 75 13 01 11

Restaurant og bar

Kenneth Vejers Jensen

Køkkenchef

Adam Malmø
+45 79 18 08 60

Direktør

Mads Dam Jensen
+45 75 13 01 11

SELSKAB OG konference

Jesper Veng-Christensen
+45 79 18 08 59