Hold dit møde eller KONFERENCE I ESBJERG CENTRUM

– nærvær, fleksibilitet og service

 

Hotel Britannia i Esbjerg skaber rammen om forretningsmødet, konferencen og receptionen – når detaljen, smagen og dine gæster skal være i centrum.

På Hotel Britannia i Esbjerg ved vi hvad der skal til, for at jeres konference eller møde bliver en succes. Vi har sans for gode oplevelser og kerer os om selv de mindste detaljer, der er med til at skabe helhed og kvalitet. Uanset hvilke behov og ønsker du har til dit møde, er vi klar til at hjælpe og til at sørge for, at dit arrangement bliver en succes.

Vi er kendt for vores 4-stjernede faciliteter, og råder over 10 forskellige mødelokaler, der med de mange flytbare vægge giver plads til alsidige anvendelsesmuligheder, som tilpasses dit arrangement.

Vores eventteam står klar til at assistere i planlægningen og eksekveringen af jeres arrangement med henblik på at sikre en problemfri og uforglemmelig oplevelse. Vi arrangerer gerne pauser med teambuilding aktiviteter, segway kørsel, eller noget helt tredje der passer til netop jer.

Vi står klar med fleksible lokaler i Esbjerg centrum, uovertruffen service samt lækkert, veltilberedt mad, næste gang du skal holde møde, kursus eller konference i Esbjerg.

 

Se brochure med priser

KontakT os

Den perfekte mødeafslutning

Afrund mødet i Esbjerg med en god middag i Brasserie B. Brasserie B er Hotel Britannia's restaurant og byder på diskret luksus, personlig service, en hyggelig atmosfære og ikke mindst fantastisk mad, der giver de perfekte rammer til samtale og eftertanke – uanset om i er 2 eller 42 personer. Brasserie B serverer lækre retter fra det moderne køkken. Det betyder overraskende og nytænkende gastronomi fra et køkken, hvor kokkekunst og lokale råvarer er i højsædet.

Mere om Brasserie B

Meet & More

Hotel Britannia i Esbjerg er en del af Meet & More, som er et stærkt samarbejde blandt 40 aktører ved Vadehavet. Vi trækker på en lang række professionelle møde- og konferenceaktører, så vi sammen finder den helt rigtige kombination til dit kommende arrangement.

Meet & More hjælper dig - uden beregning – med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende erhvervsarrangement eller konference i Esbjerg.

Vi rummer alt fra Danmarks Energi Metropol, med historien om den enorme transformering fra Danmarks fiskerby til verdens største shippingby inden for vindmølleindustrien - til Europas smukkeste mindre by – Ribe eller Mandø og Nationalpark Vadehavets fuldstændige ro og dens mange naturfænomener, såsom Sort sol, østers safari – sælsafari og meget – meget mere.

Vi skaber rammerne for en vellykket konference i Esbjerg - om det er til det mindre selskab på 10 personer eller helt op til 4000 personer.

Som en del af Meet & More er vi hos Hotel Britannia klar til at give dig og dine gæster en unik og autentisk oplevelse.

Kontakt os