Hvor drømme bliver til virkelighed

Bryllup i Esbjerg. Brylluppet er en af de vigtigste dage i jeres liv, og vores opgave er at skabe en uforglemmelig dag, der bliver præcis som I ønsker – og måske endda overgår jeres forventninger.

Skal du holde bryllup i Esbjerg? Så invitér til et brag af et bryllup i Esbjergs bedste festlokaler, med champagnereception, middag af velsmagende, ærlige råvarer med vinmenu og til sidst skønne desserter eller bryllupskage.

Med dit bryllup hos Hotel Britannia i Esbjerg har vi fokus på selv de mindste detaljer, for os betyder helheden alt. Vi sætter en ære i at tilbyde jer det bedste af det bedste, så I kan slappe af og nyde bryllupsfesten fuldt ud.

Start planlægningen af dit drømmebryllup nu.

Se vores festbrochure

kontakt os

VI GØR DIN FEST TIL NOGET SÆRLIGT

Konfirmation i Esbjerg. Skal du eller dit barn konfirmeres? Så hold konfirmationen på Hotel Britannia Esbjerg – enten i eget festlokale eller med mad ud af huset fra vores kreative og innovative køkken.

Vi står vi klar til at hjælpe med at arrangere en konfirmationsfest, som både falder i børnenes og de voksnes smag. Vores flotte festlokaler er perfekt til konfirmationsfest i Esbjerg centrum – med lækker mad og smukke omgivelser. Få en uforglemmelig konfirmationsfest hos Hotel Britannia.

Se vores konfirmationsmenu

Kontakt os

GALLERI

 

Hotel Britannia i hjertet af Esbjerg har de perfekte rammer til alle typer fester – fra bryllup, fødselsdage, konfirmation eller barnedåb. Vi strækker os langt for at give dig den bedst mulige oplevelse!

Få inspiration til dit arrangement eller din næste fest på Hotel Britannia i Esbjerg - se vores billedgalleri ved at klikke på fotos.

Kontakt os