Torvegade 24 · 6700 Esbjerg · info@britannia.dk ·  Telefon +45 75 13 01 11

Livemusik og events

 • fr
  31
  marts

  Midt I en Drøm

  23:00

  Der er masser af 80’er kopibands.
  Midt I En Drøm skiller sig ud, som et af de få!

  Sange af kunstnere som Dodo & The Dodos, Gnags, Ray De Ohh, Tøsedrengene og Halberg/Larsen er den
  dag i dag stadig fast repertoire i afspilleren til de fleste fester.

  Publikum føres af sangerinden Anita Lykkegaard (Colorblind) og superguitarist Kim Olesen, gennem et sandt overflødighedshorn af de største hits fra den danske guldalder. De to frontfigurer omfavner fra første sekund publikum og smitter dem med glæde og overskud.

  Der inviteres i den grad til fællessang og luftguitar. Man kan ikke undgå at nynne, vrikke, danse og skråle med når bandet fyrer op under klassikerne med de kendetegnende gode melodier, fede guitarsoloer og friske beats.

 • 01
  april

  Not Big Båt Band

  23:00

  Så har I endnu engang chancen for at høre dette festlige, karismatiske, energifyldte og stemningsfulde band der nærmest tvinger din krop i bevægelse! 
  Hvis ikke I har hørt dem før, så er det nu I skal tage hinanden under armen og komme afsted. UG koger når først NBBB indtager scenen.

  Facebook

 • fr
  07
  april

  The Nevergreens

  23:00

  The Nevergreens er en halv-akustisk trio bestående af 3 erfarne musikere fra Esbjerg. Altid i front står Tonni Munksgaard på rytmeguitar og sang, og han er her bakket op af 2 velsvingende musikere på henholdsvis leadguitar, og Cajon. Man skal ikke lade sig narre af navnet, for de spiller masser af evergreens!!

 • 08
  april

  Mikkel Schack

  23:00

  One Man Band - Gang på gang overrasker det både publikum og arrangører, hvor meget denne éne mand er i stand til at sætte gang i festen – kun bevæbnet med et imponerende guitarspil, en ekspressiv og vidtspændende sangstemme, et træfsikkert repertoire og en glad udadvendt energi udover det sædvanlige.

  Mikkels mangeårige erfaring spores tydeligt i spændevidden fra de følsomme øjeblikke til de energiske og medrivende fortolkninger af årtiernes stærkeste sange, dem du havde glemt og dem du elskede.

 • fr
  14
  april

  Gundersen & Bojsen

  23:00

  Gundersen og Bojsen er to piger på guitar og sang, som spiller det du kender, danser til og synger med på - fra radioen.
  Med et bredt repertoire henvender de sig til de fleste aldersgrupper og er klar på at skabe en fed stemning hvad enten du er i humør til at
  læne dig tilbage og nyde tonerne ellers svinge træbenet på dansegulvet. 

  Facebook

 • 15
  april

  CoverRiders

  23:30

  Coverriders er et festligt, uhøjtideligt og nærværende band med en smittende energi og spilleglæde.

  Repertoiret er meget bredt, og består af velkendte danske og internationale ørehængere af kunstnere som; Kim Larsen, Johnny Madsen, TV2, Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan, Johnny Cash, Rolling Stones m.fl.

 • fr
  21
  april

  DJ Sune E Christensen

  23:00

  Som den ene halvdel af Morgensuset på Radio Victoria vækker han dig med masser af god musik. Nu kan du opleve ham på scenen, hvor han kaster med sprøde hits og tager dig med på ture igennem både 70-80-90-00´erne i et kæmpe mix, hvor danseskoene bare ikke kan stå stille!

  Et godt råd! Er dine danse sko gået i stykker? Få dem repareret for du slipper ikke dansegulvet når SuneE står bag pulten!

 • 22
  april

  Furious Flames

  23:00
 • fr
  28
  april

  DJ Jimmy Thomsen

  23:00

  DJ Jimmi Thomsen spiller op til dans fra kl. 24. Han spiller det bedste fra 70'erne, 80'erne samt 90'erne.

 • 29
  april

  Cykelnerven arrangement (Mikkel Schack, Anders Thorlund, Morten Iversen/Jesper Borg)

  23:00 - kr. 50
 • fr
  05
  maj

  Kings of Rock

  23:00

  Kings Of Rock - Så bliver det ikke større!

  Kings Of Rock leverer den fedeste fest ! – det kan jo ikke undgås med disse musikere – med over 1.000 jobs på alle Danmarks spillesteder og festivaler og adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo , så ved man altså hvad man taler om !!

  Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Cornerstone, Zauce, og Blink, og har turneret verden over med Metallica og Nickelback – helt over til Jerry Lee Lewis – for det ikke skal være løgn…

  Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land – og det med den skarpeste og mest toptunede rocksanger man kan forestille sig...

  I får de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Bon Jovi - DAD - Kings Of Leon + et fantastisk Michael Jackson Medley – à la Kings Of Rock. 

  Facebook

 • fr
  12
  maj

  Mors Drenge

  23:00

  Mors Drenge spiller op til fest, hygge og god stemning med en forkærlighed for især blues og country.

  Facebook


Spil på Underground

Vil du eller dit band spille på Underground, så kontakt vores booker Tanni Christine
Mailen skal indholde repertoire, lyd, billede samt ønskede pris. Alt har relevans og bliver gemt, men hører du ikke noget lige nu, så er det fordi vi ikke lige står og mangler dig eller dit band.

Vi kontakter dig.