Torvegade 24 · 6700 Esbjerg · info@britannia.dk ·  Telefon +45 75 13 01 11

Livemusik og events

 • fr
  03
  marts

  Traffic Jam

  23:00
 • 04
  marts

  Sustain

  23:00

  Sustain er semiprofessionelt rock/pop-band med utrolig stor liveerfaring og masser af store hits på repertoiret.

  Facebook

 • fr
  10
  marts

  Intimkoncert med Rugsted & Kreutzfeldt

  18:00 - Billet inkl. lækker buffet - kr. 750

  Oplev stjerneduoen Rugsted & Kreutzfeldt når de med nærhed og varme til publikum, holder akustisk intimkoncert på Underground.

  "Jeg ved det godt, men det´ for sent nu, lød fra igen og igen fra radioen for tre årtier siden, da duoen Rugsted Kreutzfeldt havde deres storhedstid. Sangen "Jeg ved det godt", er siden blevet en evergreen i dansk popmusik og var toppen af poppen i dé år. 
  Andre hits var "Tilfældigvis forbi", "Spring op, ta med", "Går gennem tiden" og "Dele dine drømme". Efter debutpladen i 1979 fulgte tre albums mere, inden duoen gik i opløsning i 1984. Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt fortsatte dog samarbejdet og producerede plader for andre kunstnere. 

  Rugsted Kreutzfeldt blev gendannet i 2006 og har siden nydt godt af et stort og trofast publikum på landets store og små scener, fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Det bliver med både de gamle 80´er-hits, nyere
  sange fra det længe ventede album "5", som blev udsendt i 2011 samt sange de har skrevet til andre artister (bl.a. Sanne Salomonsen, Burhan G, Lis Sørensen og Martin Brygmann). Det bliver med ovennævnte repertoire til en fantastisk aften, hvor artisterne udover de nye arrangementer knytter en kommentar til samarbejdet. 

  Prisen er inklusiv buffet inden koncerten.

   

  Facebook

  Køb billetter
 • fr
  10
  marts

  DJ Jimmy Thomsen

  22:00

  Der er lagt op til et brag af en fest i Underground fredag d. 10. marts. Først intimkoncert med Rugsted & Kreutzfeldt, og efterfølgende den energiske DJ Jimmi.

  Jimmi spiller det bedste fra 70'erne, 80'erne samt 90'erne.

  Facebook

 • 11
  marts

  Soulstars

  23:00
 • fr
  17
  marts

  Anders Thorlund

  23:00

  Thorlund Solo er et "One Man Show", hvor Anders Thorlund leverer de største hits med sin dejlige sangstemme og guitar. Thorlund Solo spænder vidt og har repertoiret til de hyggelige stunder og den vildeste “syng med” fest.

  Kom og få varmen og nyd musikken i Underground. Thorlund spiller indtil kl. 23.30.

 • 18
  marts

  Jonesy

  23:00

  Jonesy er en håndfuld garvede musikere, med mange års erfaring, der har fundet sammen for at give publikum en god oplevelse.

  Sangerinden Bonnie Jones har en vokal, der kommer langt ud over scene­kanten.

  Orkestret går efter at spille de numre, som får publikum på dansegulvet.

  Vel mødt til en aften med god musik, dejlig stemning og ømme fødder...

 • ti
  21
  marts

  Foredrag med Gitte Langkilde "Fra livskrise til drømmekarriere og liv"

  19:00 - kr. 150

  Fra livskrise til drømmekarriere og liv!

  Tirsdag d. 21. marts 2017 inviterer Hotel Britannia til et inspirerende foredrag med karrierementor, coach og motivator Gitte Langkilde.

  Gitte deler sin egen personlige beretning om, hvordan hun kom fra at have fuld fart på sin salgsskarriere, til at hun pludselig bliver ramt af flere livskriser. Og hvordan hun kom styrket igennem både alvorlig kræft sygdom, stress og ”andet godt.”

  Der er masser af både humor, alvor og begejstring samt praktiske eksempler på hvordan du kan få din livsgnist og glæde tilbage i din hverdag. Samt hvordan du kommer godt videre efter en livskrise - både privat og arbejdsmæssigt.

  Foredraget er både for virksomheder og privatpersoner.

   

   | Website

  Køb billetter
 • fr
  24
  marts

  Bossen & Bumserne

  23:00

  Bossen & Bumserne! 

  Flere gange har vi haft besøg af duoen Bossen & Bumsen, som med deres western-guitarer og sang, har skabt masser af lækker musik og syng-med-stemning på Underground. Denne aften bliver den ene western dog skiftet ud med el-guitar, og yderligere 2 tjekkede musikere, som har spillet med bands som Spar2 og PopNitz, tiltræder på henholdsvis bas og trommer. Der bliver med andre ord skrald på! Kom ned når Bossen & Bumserne fyrer op under dansegulvet med både Pop, Rock, Reggae og meget andet!

  Facebook

 • 25
  marts

  DJ Sune Christensen

  23:00
 • fr
  31
  marts

  Midt I en Drøm

  23:00

  Der er masser af 80’er kopibands.
  Midt I En Drøm skiller sig ud, som et af de få!

  Sange af kunstnere som Dodo & The Dodos, Gnags, Ray De Ohh, Tøsedrengene og Halberg/Larsen er den
  dag i dag stadig fast repertoire i afspilleren til de fleste fester.

  Publikum føres af sangerinden Anita Lykkegaard (Colorblind) og superguitarist Kim Olesen, gennem et sandt overflødighedshorn af de største hits fra den danske guldalder. De to frontfigurer omfavner fra første sekund publikum og smitter dem med glæde og overskud.

  Der inviteres i den grad til fællessang og luftguitar. Man kan ikke undgå at nynne, vrikke, danse og skråle med når bandet fyrer op under klassikerne med de kendetegnende gode melodier, fede guitarsoloer og friske beats.

 • 01
  april

  Not Big Båt Band

  23:00

  Så har I endnu engang chancen for at høre dette festlige, karismatiske, energifyldte og stemningsfulde band der nærmest tvinger din krop i bevægelse! 
  Hvis ikke I har hørt dem før, så er det nu I skal tage hinanden under armen og komme afsted. UG koger når først NBBB indtager scenen.

  Facebook

 • fr
  14
  april

  Gundersen & Bojsen

  23:00

  Gundersen og Bojsen er to piger på guitar og sang, som spiller det du kender, danser til og synger med på - fra radioen.
  Med et bredt repertoire henvender de sig til de fleste aldersgrupper og er klar på at skabe en fed stemning hvad enten du er i humør til at
  læne dig tilbage og nyde tonerne ellers svinge træbenet på dansegulvet. 

  Facebook

 • fr
  05
  maj

  Kings of Rock

  23:00

  Kings Of Rock - Så bliver det ikke større!

  Kings Of Rock leverer den fedeste fest ! – det kan jo ikke undgås med disse musikere – med over 1.000 jobs på alle Danmarks spillesteder og festivaler og adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo , så ved man altså hvad man taler om !!

  Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Cornerstone, Zauce, og Blink, og har turneret verden over med Metallica og Nickelback – helt over til Jerry Lee Lewis – for det ikke skal være løgn…

  Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land – og det med den skarpeste og mest toptunede rocksanger man kan forestille sig...

  I får de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Bon Jovi - DAD - Kings Of Leon + et fantastisk Michael Jackson Medley – à la Kings Of Rock. 

  Facebook

 • fr
  12
  maj

  Mors Drenge

  23:00

  Mors Drenge spiller op til fest, hygge og god stemning med en forkærlighed for især blues og country.

  Facebook


Spil på Underground

Vil du eller dit band spille på Underground, så kontakt vores booker Tanni Christine
Mailen skal indholde repertoire, lyd, billede samt ønskede pris. Alt har relevans og bliver gemt, men hører du ikke noget lige nu, så er det fordi vi ikke lige står og mangler dig eller dit band.

Vi kontakter dig.