Torvegade 24 · 6700 Esbjerg · info@britannia.dk ·  Telefon +45 75 13 01 11

Livemusik og events

 • 30
  juli

  Rejsekammeraterne

  23:00

  En eventyrlig musikalsk rejse ind i Kim Larsens univers. Fra Gasolin, til tiden med Bellami og Belstar, og til Kjukken. 

  Et dejligt genhør med klassiske hits som "Joanna", "kvinde min", "Langebro" og "midt om natten".

 • to
  04
  august

  Chris Grey Concrete Blues

  21:00

  Chris Grey tager sit publikum igennem en musikalsk historie af musikgenren „Rhythm and Blues”. Chris Grey udgør i egen person et helt lille orkester, for ud over den sprøde Vocal - akkompagneret af Slide/Drobro & Acustisk Guitar, vil publikum opleve Chris Grey’s helt unikke og hjemmebyggede rytmesektion, beståede af: Stomp box - Cajun - Hihat & meget mere, som alt sammen styres med fødderne.
  Udover egne kompositioner, vil publikum støde på Chris Grey’s fortolkninger af navne som: Robert Johnson - Bill Withers - Carol King - Erik Clapton - Chris Grey & The BlueSpand - John Mayer.

 • fr
  05
  august

  Anders Thorlund

  23:00
 • 06
  august

  Mikkel Schack

  23:00

  One Man Band - Gang på gang overrasker det både publikum og arrangører, hvor meget denne éne mand er i stand til at sætte gang i festen – kun bevæbnet med et imponerende guitarspil, en ekspressiv og vidtspændende sangstemme, et træfsikkert repertoire og en glad udadvendt energi udover det sædvanlige.

  Mikkels mangeårige erfaring spores tydeligt i spændevidden fra de følsomme øjeblikke til de energiske og medrivende fortolkninger af årtiernes stærkeste sange, dem du havde glemt og dem du elskede.

 • to
  11
  august

  Tanni Christine

  21:00

  Tanni Christine er en sangerinde med et meget ærligt udtryk. Det er det skæve og upolerede der gør at hun adskiller sig fra de pæne piger i branchen. Hun har masser af karisma og udstråling på scenen og ikke mindst god situationsfornemmelse. 

  Hun spiller hits man kender, men ikke nødvendigvis de hits man er vant til at høre. Det gør at folk ofte bliver glade over at støde på en sang, de troede de havde glemt. Hendes akustiske versioner, hendes varme, mørke stemme og hendes gode kontakt til publikum er en kombination, der ofte går direkte i hjertet på hendes publikum. 

 • fr
  12
  august

  Coverriders

  23:00

  CoverRiders er en festlig unplugged trio, der spiller gamle klassikere. Tre charmerende gutter, som med deres repertoire, der byder på numre med Rolling Stones, Kim Larsen, Johnny Madsen, Kings Of Leon, Neil Young, Bob Dylan mm.

 • 13
  august

  The Nevergreens

  23:00

  The Nevergreens er en halv-akustisk trio bestående af 3 erfarne musikere fra Esbjerg. Altid i front står Tonni Munksgaard på rytmeguitar og sang, og han er her bakket op af 2 velsvingende musikere på henholdsvis leadguitar, og Cajon. Man skal ikke lade sig narre af navnet, for de spiller masser af evergreens!!

 • to
  18
  august

  Mojo Hands

  23:00

  Mojo Hands er et af de sidste par årtiers mest originale og succesfulde danske blues rock bands.

  Siden starten i 1995, har bandet markeret sig stærkt med 3 albums der har givet mere opmærksomhed end man normalt er vant til på vore breddegrader når man spiller en musik som ikke sådan lige er at finde på hitlisterne!

  Også glade blueselskere i det store udland har taget begejstret imod Mojo Hands, der stadig fører sig frem med de samme dyder som tidligere, energi, udstråling og god smag…………..

 • fr
  19
  august

  Jonesy

  23:00

  Jonesy er en håndfuld garvede musikere, med mange års erfaring, der har fundet sammen for at give publikum en god oplevelse.

  Sangerinden Bonnie Jones har en vokal, der kommer langt ud over scene­kanten.

  Orkestret går efter at spille de numre, som får publikum på dansegulvet.

  Vel mødt til en aften med god musik, dejlig stemning og ømme fødder...

 • 20
  august

  DJ Jimmy Thomsen

  23:00

  Der er lagt op til et brag af en fest i Underground. DJ Jimmi Thomsen spiller op til dans. Han spiller det bedste fra 70'erne, 80'erne samt 90'erne.

 • to
  25
  august

  Jam

  21:00
 • fr
  26
  august

  Kings of Rock med lokale gæsteoptrædener

  23:00

  Kings Of Rock - Så bliver det ikke større!

  Kings Of Rock leverer den fedeste fest ! – det kan jo ikke undgås med disse musikere – med over 1.000 jobs på alle Danmarks spillesteder og festivaler og adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo , så ved man altså hvad man taler om !!

  Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Cornerstone, Zauce, og Blink, og har turneret verden over med Metallica og Nickelback – helt over til Jerry Lee Lewis – for det ikke skal være løgn…

  Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land – og det med den skarpeste og mest toptunede rocksanger man kan forestille sig...

  I får de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Bon Jovi - DAD - Kings Of Leon + et fantastisk Michael Jackson Medley – à la Kings Of Rock. 

 • 27
  august

  Jonesy

  23:00

  Jonesy er en håndfuld garvede musikere, med mange års erfaring, der har fundet sammen for at give publikum en god oplevelse.

  Sangerinden Bonnie Jones har en vokal, der kommer langt ud over scene­kanten.

  Orkestret går efter at spille de numre, som får publikum på dansegulvet.

  Vel mødt til en aften med god musik, dejlig stemning og ømme fødder...


Spil på Underground

Vil du eller dit band spille på Underground, så kontakt vores booker Tanni Christine
Mailen skal indholde repertoire, lyd, billede samt ønskede pris. Alt har relevans og bliver gemt, men hører du ikke noget lige nu, så er det fordi vi ikke lige stå og mangler dig eller dit band.

Vi kontakter dig.