Torvegade 24 · 6700 Esbjerg · info@britannia.dk ·  Telefon +45 75 13 01 11

Livemusik og events

 • to
  08
  december

  Natascha Estrup Trio

  21:00
 • fr
  09
  december

  Coverriders

  23:00

  CoverRiders er en festlig unplugged trio, der spiller gamle klassikere. Tre charmerende gutter, som med deres repertoire, der byder på numre med Rolling Stones, Kim Larsen, Johnny Madsen, Kings Of Leon, Neil Young, Bob Dylan mm.

 • 10
  december

  DJ Jimmy Thomsen

  23:00

  DJ Jimmi Thomsen spiller op til dans fra kl. 24. Han spiller det bedste fra 70'erne, 80'erne samt 90'erne.

 • to
  15
  december

  Gundersen & Bojsen

  21:00

  Gundersen og Bojsen er to piger på guitar og sang, som spiller det du kender, danser til og synger med på - fra radioen.
  Med et bredt repertoire henvender de sig til de fleste aldersgrupper og er klar på at skabe en fed stemning hvad enten du er i humør til at
  læne dig tilbage og nyde tonerne ellers svinge træbenet på dansegulvet. 

 • fr
  16
  december

  Svedtrafik

  23:30

  Hvis man er til en fremragende rå forsanger, som lyder lidt af Andrew Strong, samt et backing-band af unge, dygtige og spilleglade musikere? – Ja, så må man ikke snyde sig selv for en aften med SvedTrafik!

  Dette ''lille'' Esbjergensiske 5-mands orkester spiller hits indenfor stort set samtlige genrer, og der bliver i dén grad mulighed for slide danseskoene op! 

 • 17
  december

  Kings of Rock

  23:00

  Kings Of Rock - Så bliver det ikke større!

  Kings Of Rock leverer den fedeste fest ! – det kan jo ikke undgås med disse musikere – med over 1.000 jobs på alle Danmarks spillesteder og festivaler og adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo , så ved man altså hvad man taler om !!

  Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Cornerstone, Zauce, og Blink, og har turneret verden over med Metallica og Nickelback – helt over til Jerry Lee Lewis – for det ikke skal være løgn…

  Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land – og det med den skarpeste og mest toptunede rocksanger man kan forestille sig...

  I får de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Bon Jovi - DAD - Kings Of Leon + et fantastisk Michael Jackson Medley – à la Kings Of Rock. 

 • to
  22
  december

  Roomservice Duo

  21:00
 • to
  22
  december

  LUKKET

  00:00
 • fr
  23
  december

  LUKKET

  00:00
 • 25
  december

  Anders Thorlund

  23:00

  Thorlund Solo er et "One Man Show", hvor Anders Thorlund leverer de største hits med sin dejlige sangstemme og guitar. Thorlund Solo spænder vidt og har repertoiret til de hyggelige stunder og den vildeste “syng med” fest.

  Kom og få varmen og nyd musikken i Underground. Thorlund spiller indtil kl. 23.30.

 • ma
  26
  december

  Mikkel Schack

  23:00

  One Man Band - Gang på gang overrasker det både publikum og arrangører, hvor meget denne éne mand er i stand til at sætte gang i festen – kun bevæbnet med et imponerende guitarspil, en ekspressiv og vidtspændende sangstemme, et træfsikkert repertoire og en glad udadvendt energi udover det sædvanlige.

  Mikkels mangeårige erfaring spores tydeligt i spændevidden fra de følsomme øjeblikke til de energiske og medrivende fortolkninger af årtiernes stærkeste sange, dem du havde glemt og dem du elskede.

 • to
  29
  december

  Løjborg & Højersgaard

  21:00
 • fr
  30
  december

  DJ Jimmy Thomsen

  21:00

  Der er lagt op til et brag af en fest i Underground. DJ Jimmi Thomsen spiller op til dans. Han spiller det bedste fra 70'erne, 80'erne samt 90'erne.

 • fr
  30
  december

  LUKKET

  00:00
 • 14
  januar

  Jazz nytårs-matiné

  13:00 - kr. 50

  Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag i selskab med nogle af danmarks største jazz stjerner.

  Invitér dine venner, familie og forretningsforbindelser med til en stemningsfyldt nytårs-matiné, hvor vi tager dig et smut med tilbage til 20´erne og 30´erne. 

  Holdet består af Danish Music Award vinnerne:

  Casper Mikkelsen (trommer)
  Jan Harbeck (sax)
  Johannes Buhl Andresen (piano)
  Morten Ankarfelt (bas)

  Bandet spiller primært stemningsfuld og dansabel swingjazz fra 20ernes og 30ernes swingklubber i New York og Chicago.
  Musik a la Duke Ellington, Benny Goodman og Louis Armstrong.

  Billetpris kun kr. 50,-

   

  Køb billetter
  ">
 • on
  01
  februar

  Foredrag med Rasmus Tantholdt "Verden er stadig ny"

  18:00 - kr. 375

  Vi kender Rasmus Tantholdt fra TV-nyhederne, hvor han i mere end ti år har været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Fra den position har han bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan, Syrien og flygtningekrisen i Europa.

  Hør Rasmus fortælle om sine rørende, spændende og indimellem voldsomme oplevelser fra den verden, der er hans arbejdsplads. 
  Om de situationer, hvor han troede han skulle dø, og om de mange etiske overvejelser og svære dilemmaer han står over for, hver gang han er af sted. Et farligt og voldsomt job - men samtidig også et job han brænder for mere end noget andet!

   

  Pris inkl. en tapas tallerken og et glas vin, kr. 375,-

   

   

  Facebook

  Køb billetter

Spil på Underground

Vil du eller dit band spille på Underground, så kontakt vores booker Tanni Christine
Mailen skal indholde repertoire, lyd, billede samt ønskede pris. Alt har relevans og bliver gemt, men hører du ikke noget lige nu, så er det fordi vi ikke lige stå og mangler dig eller dit band.

Vi kontakter dig.