Torvegade 24 · 6700 Esbjerg · info@britannia.dk ·  Telefon +45 75 13 01 11

Livemusik og events

 • to
  01
  september

  Chris Grey Concrete Blues

  21:00

  Chris Grey tager sit publikum igennem en musikalsk historie af musikgenren „Rhythm and Blues”. Chris Grey udgør i egen person et helt lille orkester, for ud over den sprøde Vocal - akkompagneret af Slide/Drobro & Acustisk Guitar, vil publikum opleve Chris Grey’s helt unikke og hjemmebyggede rytmesektion, beståede af: Stomp box - Cajun - Hihat & meget mere, som alt sammen styres med fødderne.
  Udover egne kompositioner, vil publikum støde på Chris Grey’s fortolkninger af navne som: Robert Johnson - Bill Withers - Carol King - Erik Clapton - Chris Grey & The BlueSpand - John Mayer.

 • fr
  02
  september

  Sing It Back

  23:00

  Når du skal ordentligt i byen skal musikken også være i orden.

  Sing It Back spiller et varieret repertoire af kendte hits i bedste pop-rock-trio stil, denne gang med Susanne Kristensen i front. Aftenen byder på musik med både danske og internationale kunstnere kan du ikke komme til på dansegulvet er baren også åben!

 • 03
  september

  Starlings

  23:00

  De allerbedste numre i en lækker akustisk fortolkning. Musikken taler til hjertet og danseskoene.
  Fra de fedeste, rockede og funky numre til de største danske 80‘er-hits.
  Besætningen er Signe Stæhr - vox, Søren Nielsen - gtr, Andreas Andersen - perc.

 • to
  08
  september

  Gundersen & Bojsen

  21:00

  Gundersen og Bojsen er to piger på guitar og sang, som spiller det du kender, danser til og synger med på - fra radioen.
  Med et bredt repertoire henvender de sig til de fleste aldersgrupper og er klar på at skabe en fed stemning hvad enten du er i humør til at
  læne dig tilbage og nyde tonerne ellers svinge træbenet på dansegulvet. 

 • fr
  09
  september

  Trio on the Rocks

  23:00


  "Rock ’N Roll The Dise" Trio On The Rocks
  Mine damer og herrer: kridt skoene og få varmet godt op, for med Trio On The Rocks i kælderen er der lagt op til et brag af en fest og et fyldt dansegulv.
  Spilleglæde, spas og masser af erfaring.
  Stilen er boogierock - kendte klassikere - svedige og swingende dansehits fra Beatles, Kim Larsen, TV-2, Johnny Madsen, Creedence Clearwater Revival og mange flere. 

 • 10
  september

  Amie Jones & Co.

  23:00

  Amie Jones & Co. spiller hits du kan huske, fra ind- og udland - og nogle af dem, du havde glemt, du kunne huske. Der vil være numre fra bl.a.: Beatles, Roy Orbison, Sanne, Danseorkestret, Kings Of Leon m.fl. 

  Med adskillige års erfaring i bagagen, leveres sangene med et smil, og man må gerne synge med - det anbefales faktisk. 

  Bandet består af:

  Amie Jones: vokal

  Dan Mark Mortensen: guitar / vokal

  Rasmus Vognsen: guitar / vokal

 • to
  15
  september

  Natascha Estrup

  21:00

  Natascha Estrup er en ung sanger, som kommer med en masse bløde sprøde fortolkninger til enhver smag! Det spænder fra jazz til let og glad pop! Denne gang kan du høre hende med Martin Lau (guitar) og Mads Jokobsen (percussion)!
  Hvis du gerne vil have en sludder og et sæt hyggeligt musik så er du kommet til den rette! 

 • fr
  16
  september

  Kehman Band

  23:00

  Et 5 mands orkester som spiller alle de hits du gerne vil høre.

  Puplikum bestemmer hvad der skal spilles.

 • 17
  september

  Majgaard & Co.

  23:00
 • to
  22
  september

  Tanni Christine

  21:00

  Tanni Christine er en sangerinde med et meget ærligt udtryk. Det er det skæve og upolerede der gør at hun adskiller sig fra de pæne piger i branchen. Hun har masser af karisma og udstråling på scenen og ikke mindst god situationsfornemmelse. 

  Hun spiller hits man kender, men ikke nødvendigvis de hits man er vant til at høre. Det gør at folk ofte bliver glade over at støde på en sang, de troede de havde glemt. Hendes akustiske versioner, hendes varme, mørke stemme og hendes gode kontakt til publikum er en kombination, der ofte går direkte i hjertet på hendes publikum. 

 • fr
  23
  september

  It's only rock'n'roll

  23:00

  "It´s only rock n´roll"

  Bandet "It´s only rock n´roll" blev dannet i sommeren 2016 til det, der skulle have været et musikalsk "one night stand" for de fire, meget erfarne, musikere. Den musikalske kemi var dog så fantastisk, at de besluttede sig for at fortsætte. Repetoiret er ,som navnet antyder, only rock n´roll, så det byder på numre af  bl.a. Aerosmith, Led Zeppelin, The Rolling Stones, The Beatles og Guns n Roses, med masser af hvinende guitarer, buldrende trommer og ikke mindst fantastisk rockvokal.

  Bandet er:

  Jørgen Scharling Rasmussen Sangl/Guitar

  Martin Pagaard Wolff Trommer/kor

  Morten Husted Bas/kor

  Jacob Elbæk Jensen Guitar/kor

 • 24
  september

  Mors Drenge

  23:00

  Duoen Mors Drenge består at Mads Anderskouv og Martin Neuber. De spiller masser af dansk og udenlandsk blues, rock og country. De leverer musikken med charme og autencitet og er altid garanti for en super behagelig atmosfære. De er netop 'Mors drenge'.

 • to
  29
  september

  TBA

  21:00
 • fr
  30
  september

  Passing Through

  23:00

  Kom og oplev et old school rock’n roll band!

  Musikerne i Passing Through var med da musikken blev skabt, de spiller en perlerække af populære hits fra fire årtier. Hits som straks får dig ud på dansegulvet. 

  Bandet udviser energi og engagement for alle aldre og er forfriskende variation med sine 3 forsangere og forskelige lyduniverser.

  Passing Through er den ægte vare... Kom og oplev dem!

   

 • ti
  01
  november

  Foredrag med Peter Ingemann om tv succesen "STØRST"

  18:00 - Prisen er inkl. en tapastallerken og et glas vin - kr. 375

  Vær med til en stor aften i selskab med Peter Ingemann!

  “STØRST” – er TV2’s rejseprogram om de største og mest fascinerende ting i verden. Programmet har gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer nogensinde for et underholdningsprogram.

  Kom med den karismatiske vært Peter Ingemann bag kulisserne på dette populære program. Og hør hemmelighederne bag succesen og alle de sjove sidehistorier – som ikke kom med i programmet. Foredraget krydres med klip fra Størst.


   

  Køb billetter

Spil på Underground

Vil du eller dit band spille på Underground, så kontakt vores booker Tanni Christine
Mailen skal indholde repertoire, lyd, billede samt ønskede pris. Alt har relevans og bliver gemt, men hører du ikke noget lige nu, så er det fordi vi ikke lige stå og mangler dig eller dit band.

Vi kontakter dig.