Torvegade 24 · 6700 Esbjerg · info@britannia.dk ·  Telefon +45 75 13 01 11

Livemusik og events

 • fr
  30
  september

  Passing Through

  23:00

  Kom og oplev et old school rock’n roll band!

  Musikerne i Passing Through var med da musikken blev skabt, de spiller en perlerække af populære hits fra fire årtier. Hits som straks får dig ud på dansegulvet. 

  Bandet udviser energi og engagement for alle aldre og er forfriskende variation med sine 3 forsangere og forskelige lyduniverser.

  Passing Through er den ægte vare... Kom og oplev dem!

   

 • 01
  oktober

  The Nevergreens

  23:00

  The Nevergreens er en halv-akustisk trio bestående af 3 erfarne musikere fra Esbjerg. Altid i front står Tonni Munksgaard på rytmeguitar og sang, og han er her bakket op af 2 velsvingende musikere på henholdsvis leadguitar, og Cajon. Man skal ikke lade sig narre af navnet, for de spiller masser af evergreens!!

 • to
  06
  oktober

  Natascha Estrup

  21:00
 • fr
  07
  oktober

  Midt i en drøm

  23:00
 • 08
  oktober

  Jonesy

  23:00

  Jonesy er en håndfuld garvede musikere, med mange års erfaring, der har fundet sammen for at give publikum en god oplevelse.

  Sangerinden Bonnie Jones har en vokal, der kommer langt ud over scene­kanten.

  Orkestret går efter at spille de numre, som får publikum på dansegulvet.

  Vel mødt til en aften med god musik, dejlig stemning og ømme fødder...

 • to
  13
  oktober

  Chris Grey Concrete Blues

  21:00

  Chris Grey tager sit publikum igennem en musikalsk historie af musikgenren „Rhythm and Blues”. Chris Grey udgør i egen person et helt lille orkester, for ud over den sprøde Vocal - akkompagneret af Slide/Drobro & Acustisk Guitar, vil publikum opleve Chris Grey’s helt unikke og hjemmebyggede rytmesektion, beståede af: Stomp box - Cajun - Hihat & meget mere, som alt sammen styres med fødderne.
  Udover egne kompositioner, vil publikum støde på Chris Grey’s fortolkninger af navne som: Robert Johnson - Bill Withers - Carol King - Erik Clapton - Chris Grey & The BlueSpand - John Mayer.

 • fr
  14
  oktober

  Svedtrafik

  23:00

  Hvis man er til en fremragende rå forsanger, som lyder lidt af Andrew Strong, samt et backing-band af unge, dygtige og spilleglade musikere? – Ja, så må man ikke snyde sig selv for en aften med SvedTrafik!

  Dette ''lille'' Esbjergensiske 5-mands orkester spiller hits indenfor stort set samtlige genrer, og der bliver i dén grad mulighed for slide danseskoene op! 

 • 15
  oktober

  Delf & Kristensen

  23:00

  "Delf & Christensen" er en harmonisk duo, hvis formål er at levere lækkert musik til enhver lejlighed. De garanterer vaskeægte hyggestemning og "syng med" venligt musik hele aftenen. 

  Duoen består af Klaus Delf - vokal, og Kevin Christensen - guitar, samt kor. 
   

 • to
  20
  oktober

  Ulrik Kehman

  21:00
 • fr
  21
  oktober

  Guitars/ Cadillacs

  23:00

  GuitarsCadillacs er et klassisk rock-og countryband med vægt på amerikansk musik. Selvom de er nye på den esbjergensiske musikscene, er de alle erfarne musikere og bandet har en tight rytmesektion  og masser af harmonier.

  Velspillet amerikanerrock og kolde bud’s  – så kan man vist ikke ønske sig mere af en torsdag aften i september.


  Bandet består af:
  Jan Mols (guitar/vocals), Ben Morthorst (bass/vocals), Frederik Mols (drums), Anders Tornby (keyboards/backing vocals).

 • 22
  oktober

  Mikkel Schack

  23:00

  One Man Band - Gang på gang overrasker det både publikum og arrangører, hvor meget denne éne mand er i stand til at sætte gang i festen – kun bevæbnet med et imponerende guitarspil, en ekspressiv og vidtspændende sangstemme, et træfsikkert repertoire og en glad udadvendt energi udover det sædvanlige.

  Mikkels mangeårige erfaring spores tydeligt i spændevidden fra de følsomme øjeblikke til de energiske og medrivende fortolkninger af årtiernes stærkeste sange, dem du havde glemt og dem du elskede.

 • to
  27
  oktober

  Jam v/ Jamvært Anja Møllerskov

  21:00

  Kom med ned til en hyggelig aften hvor vi jammer løs.

  Spiller du et instrument? kan du synge? eller vil du bare gerne sidde og nyde den gode underholdning. Så skal du kigge ned i Underground denne torsdag, hvor vi jammer og sammen skaber ny sød musik (forhåbentligt) ;-)

  Vi har trommer og guitarforstærker til rådighed, så det behøver du ikke slæbe med.

 • fr
  28
  oktober

  Coverriders

  23:00

  CoverRiders er en festlig unplugged trio, der spiller gamle klassikere. Tre charmerende gutter, som med deres repertoire, der byder på numre med Rolling Stones, Kim Larsen, Johnny Madsen, Kings Of Leon, Neil Young, Bob Dylan mm.

 • 29
  oktober

  Kasper Hansen Duo

  23:00
 • ti
  01
  november

  Foredrag med Peter Ingemann om tv succesen "STØRST"

  18:00 - Prisen er inkl. en tapastallerken og et glas vin - kr. 375

  Vær med til en stor aften i selskab med Peter Ingemann!

  “STØRST” – er TV2’s rejseprogram om de største og mest fascinerende ting i verden. Programmet har gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer nogensinde for et underholdningsprogram.

  Kom med den karismatiske vært Peter Ingemann bag kulisserne på dette populære program. Og hør hemmelighederne bag succesen og alle de sjove sidehistorier – som ikke kom med i programmet. Foredraget krydres med klip fra Størst.


   

  Køb billetter
 • 19
  november

  Jazz i kælderen

  13:00 - inkl. en lille fadøl - kr. 100

  Kom med til en stemningsfuld lørdag i Underground hvor Danmarks bedste Jazzmusikere sørger for underholdningen.

   

  Køb billetter

Spil på Underground

Vil du eller dit band spille på Underground, så kontakt vores booker Tanni Christine
Mailen skal indholde repertoire, lyd, billede samt ønskede pris. Alt har relevans og bliver gemt, men hører du ikke noget lige nu, så er det fordi vi ikke lige stå og mangler dig eller dit band.

Vi kontakter dig.